Om os

KR Group er en entreprenørvirksomhed med speciale i anlægskonstruktion, hvor der tilbydes komplette løsninger for private virksomheder såvel som offentlige institutioner, der skal have udvidet telefon- og datanetværket. Vi konstruerer, installerer og splidser fiberoptisk netværkskabling.

Vores tilgang til kvalitet begynder i de tidligste faser af projektet og fortsætter til færdiggørelse. Vi er forpligtet til at sikre, at vi altid leverer det forventede produkt og en service af højeste kvalitet. Vi bestræber os på, konstant at forbedre os, hvilket gør at vi har nogle af de bedste installationsprocesser i vores branche.

KR Group er resultatet af fusionen mellem Dan-fiber og LR-Entreprise.

Ledelsen

Mikkel Rasmussen er 3. generations brolægger, og har over 15 års erfaring med brolægning. Derudover har han de sidste 11 år arbejdet med nedgravning af kabler.

Kemal Karaman, oprindeligt uddannet autoriseret VVS’er samt kloakmester. Han fagspecialistområder er kloakering, undergrunds rørkonstruktion og gas. De sidste 9 år har Kemal også arbejdet med rekruttering af fagspecialister til forskellige entrepriser, både i Danmark og internationalt.

Kontakt

KR Group ApS

Hyllingeparken 77
4070 Kirke Hyllinge

Send os en besked