Vores anlægsafdeling – din infrastrukturpartner!

Vi tilbyder en række services indenfor håndtering af infrastrukturprojekter, bl.a. indenfor gravning og kabel- og ledningsarbejde i hele Danmark. Derudover, tilbyder vi også belægningsarbejde og generel maskinføring. Her kan du læse mere om nogle af de services vi tilbyder:

Vi laver al infrastruktur indenfor FTTH (Fiber til hjem)

Nedgravning af fiberkabler

Fibernet betyder meget hurtigere internet, da det fungerer som en slags lyslederkabel. Vi nedgraver kabler til netop fiberteknologi og andre højhastighedsnet.

Splidsning og blæsning af fiberkabel

Vi udfører fiberfremføring via blæseteknik, samt splidsning af fiber inkl. test. Indblæsning af små mikrokabler og større former for fiberkabel, kan ske med både vand og luft. Indvendigt aptering for fiberinstallationer udføres også.

Indskydning af kabler ved hjælp af raketter

KR Group er det oplagte valg, når der skal udføres underboring med raket. Vi har nemlig stor erfaring med mange forskellige opgavetyper inden for underboring.

Styret underboring

Retningsstyret underboring med den nyeste teknologi på markedet. Det foregår under jorden, hvor et borehoved styres med moderne søgeteknik.

Brolægning

Etablering eller renovering af flisebelægning, nedsænkning eller opretning af kantsten, renovering af fortov og kantsten, udskiftning af fortovsfliser, nyt slidlag på kørebane, etablering eller renovering af vejbump samt lægning af brosten.

Asfaltering

Vi tilbyder asfaltering og reparation af veje, indkørsler, gårde, pladser, vejbump mm.

Mobilmast

Vi designer, producerer samt installerer mobilmaster i hele Danmark.

Projektstyring og kundekontakt

Håndtering af myndighedsgodkendelse for opstart af opgave, kvalitetssikring, projektstyring samt kundekontakt (slutbruger); indhentning af accept for fiberudrulning for kunde.

Kontakt

KR Group ApS

Hyllingeparken 77
4070 Kirke Hyllinge

Send os en besked